ماهی شانک تازه جنوب ایران دارای گوشتی سفید و نرم با بافت لطیف، میزان خار و تیغ بسیار کم که به راحتی جدا شده و آزار دهنده نیست. سرشار از مواد مغذی، ویتامینها و امگا3 میباشد. غنی از املاح از جمله آهن و فسفر. فاقد اسیدهای چرب مضر بوده و منجر به تقویت قلب میگردد. ویتامین A موجود در آن برای تقویت ضعف بینایی در کودکان مناسب است. به دلیل دارا بودن کلسیم و املاح ضروری بدن به افردا مبتلا به آرتریت توصیه میگردد. حاوی ویتامین D بوده و مصرف آن به صورت هفتگی برای سالمندان و زنان باردار مناسب است. در میان روشهای پاک کردن ماهی شانک، فیلهی این ماهی بالاترین میزان ضایعات را دارد.