سرآشپز کنارت


همه چیزهایی که برای ایجاد طعم و مزه به خلاقیت های آشپزی خود نیاز دارید را می توانید در Pictorecettes ، یک ابتکار غذای هفتگی جدید و لذت بخش که توسط Tabilers Zeste راه اندازی شده است ، پیدا کنید.

این جلسات یک صفحه ای از نظر بصری بسیار جذاب ، ساده خسته کننده و ساده و بدون فرمول “کلمات کمتر ، تصاویر بیشتر” شامل محدوده مورد نیاز برای دستیابی به غذاهای راضی کننده است: لیستی از مواد و ابزارها ، مقدار ، دما ، زمان ، مراحل ، تکنیک ها و توصیه ها

به طور خلاصه ، این تصور را داریم که یک آشپز در کنار خود داریم.

• همچنین بخوانید: چاکچوکا با گوشت سوسیس و کالباس

• همچنین بخوانید: کدو تنبل بو داده از بلوط با عسل و فتا

• همچنین بخوانید: سالاد جوانه بروکسل پخته شده

• همچنین بخوانید: کیک پوندی ادویه دار با ماست یونانی با وانیل

دست کمک خوب است

زیرا در این یک سال همه گیری ، وقتی جنبه واقعه ای از حرفه آنها “دری را گرفت که درست نبود” ، همانطور که توسط هوگو سنت ژاک ، سرآشپز اجرایی رستوران Dock619 و اعضای مختلف تیپ او نشان داده شد
کشف مجدد

به همین دلیل مرد بزرگ ، دست راست او ، دیوید مارتل ، و سرآشپز باتجربه اش ، هدر آبنوها-مسا ، Zeste Aprons را ایجاد کرده اند ، یک سه گانه که می خواهد تا حد ممکن از افراد در آشپزخانه حمایت کند. در حالی که اولی دستورالعمل ها را تصور می کند ، دومی آنها را در بشقاب می گذارد و مورد سوم به آنها سبک می دهد.

غذای سالم ، آرامش بخش یا گیاهی ؛ سرآشپزها قصد دارند بافت های مختلف و طعم های مختلفی را که از قبل می شناسند کشف کنند.


در حالی که نوآوری در آشپزخانه خوب است ، اما فشار آوردن به خود معنی ندارد.  مهم این است که لذت ببرید.

عکس سدریک اوکوین

در حالی که نوآوری در آشپزخانه خوب است ، اما فشار آوردن به خود معنی ندارد. مهم این است که لذت ببرید.

“یک روز ما در انحطاط خواهیم بود ، یک دندان شیرین با یک کیک مرمر و گاناش شکلات سفید. سپس می توانیم با یک کاسه انرژی به آنجا برویم تا از تعطیلات خود را بهبود ببخشیم ، جزئیات آن هوگو سن ژاک است. همچنین ، می تواند یک خمیر کربنارا با ژامبون سفید از کبک باشد. شما واقعاً می توانید وارد بسیاری از سبک های آشپزخانه شوید. این همان چیزی است که ما می خواهیم داشته باشیم. “

در ریتم فصول

پیش بندهای Zeste همچنین قصد دارد هر فصل خوانندگان را از نزدیک همراه کند ، همانطور که سرآشپزها هنگام بازی با منوهایشان این کار را می کنند.

“در اینجا ، ما در اواخر پاییز و اوایل زمستان هستیم ، بنابراین مطمئناً کمی کدو تنبل وجود خواهد داشت ، ممکن است شراب mulled وجود داشته باشد … پس از آن ، ما در تعطیلات سقوط خواهیم کرد ، با غذاهای با طعم های اصلی تر ، اما همچنین آرامش بخش. ما احتمالاً یک خورشت خوب با کوفته با تجهیزات خوب آماده خواهیم کرد. سپس به چشمه رفتیم ، آنجا در مورد خرچنگ ، ​​مارچوبه ، سبزیجات کوچک ، گیاهانمان صحبت می کنیم … “

یک دستورالعمل ساده ، مقرون به صرفه و معطر برای پیکو که هر هفته می توانید آن را در دفترچه یادداشت Zeste پیدا کنید.

پنج قانون طلایی برای یک دستور العمل موفق

در هوگو سنت ژاک ، آشپزی با عشق و سادگی انجام می شود. در اینجا 5 عنصر اصلی در تهیه غذایی که شما می خواهید خوشمزه باشد آورده شده است

1 کل دستور العمل را بخوانید

“من آشپزی را آموزش دادم و این اولین چیزی است که ما برای دانشجویان توضیح می دهیم. قبل از تهیه دستورالعمل ، باید آن را درک کنید. این به ما ایده ای از مواد تشکیل دهنده و ابزار می دهد. […] ما در حال انجام تحقیقات خرد هستیم. “

2 از جایگزینی ماده ای نترسید

“به شما گفته می شود که یک بشقاب زردچوبه در بشقاب خود قرار دهید. اگر یکی ندارید ، به فروشگاه مواد غذایی نروید. اگر ضروری باشد ، آن را به صورت پررنگ قرار داده و می گوییم این ماده را هرگز از دست ندهید. […] مگر ما زردچوبه نداریم؟ بیایید کمی کار ، طعم و مزه اضافه کنیم و اگر خوب است ، ادامه دهید. “

3 فضای کاری تمیز داشته باشید

“وقتی دستور پخت غذا را شروع می کنید ، محل کار خود را خالی می کنید ، آشپزخانه تمیزی دارید و ظرف هایی در ظرفشویی ندارید. بسیار راحت تر خواهد بود ، ما قادر خواهیم بود قدم های خود را برداریم و این حل و فصل خواهد شد. “

4 انتخاب چاقوهای مناسب

“چاقوی تیز همیشه خطر کمتری نسبت به چاقوی ضخیم ضعیف دارد … همیشه سعی کنید از وسایل آشپزخانه به خوبی مراقبت کنید. حتماً سالی یکبار چاقو یا دو چاقوی مورد علاقه ما را تیز یا تیز کنید. این اساس دستور العمل ماست. “

5 به خود فشار نیاورید

“هدف این است که قبل از هر چیز غذا بخورد. با لذت پخت و پز به آنجا بروید. ما مراحل را دنبال می کنیم ، از مواد استفاده می کنیم و این نتیجه را به ما می دهد. با خوشحالی بپزید؛ طعم بهتری خواهد داشت


منبع: maxgamer.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>