[ad_1]

به دلیل این مصوبه دولت ، همه رستوران ها و بارهای واقع در منطقه قرمز مجبور شدند اتاق های غذاخوری خود را ببندند. سرانجام ، تقریباً همه: هشت رستوران واقع در فرودگاه ها هنوز هم می توانند به مشتریان خود خدمات دهند.

در حال حاضر هفت رستوران در فرودگاه بین المللی Pier-Elliott-Trudeau مونترال دایر هستند و شما می توانید به راحتی محلی برای نشستن با بشقاب خوب یا نوشیدنی تکیه گاه به بار پیدا کنید. طبق وب سایت فرودگاه بین المللی ژان لساژ ، در کبک فقط رستوران Pidz باز است.

فرودگاه ها مشمول فرمان دولت استانی نیستند. با این حال ، برای دسترسی به منطقه ای که شامل این رستوران ها است ، حتماً بلیط مقصد بین المللی را خریداری کرده اید. چندین نفر نیز بسته شده اند یا فقط غذاهای صادراتی را ارائه می دهند.

“YUL توسط دولت کانادا به عنوان یکی از چهار فرودگاه کانادایی مجاز به پذیرش هواپیماهای بین المللی تعیین شده است. برای سرویس دهی به مسافران ، برخی از مشاغل و رستوران ها همچنان باز هستند و بر اساس برنامه های اصلاح شده کار می کنند. ”

افتتاح رستوران در این مکان ها ، کارآفرین مایک سیکوئلیس ، صاحب دو حق رایانه Petinos (لاوال و دولارد دس اورمو) و عضو گروه Entrepreneurs en Action du Québec را برانگیخت که اوضاع را ناعادلانه می داند. به هر حال ، مشتریان فرودگاه از COVID-19 آزادتر از بقیه استان نیستند.

“این دنیا [les voyageurs] از منطقه قرمز و بخشهای مسافرتی می آید. هنگام مسافرت ، هیچ آزمایشی لازم نیست تا بدانید که COVID دارید یا خیر. شما می توانید مردم را آلوده کنید. “


در فرودگاه ها هنوز رستوران وجود دارد

آقای سیکلیس معتقد است دولت برای صدور دستور تعطیلی رستوران ها به مدارک محکم تری احتیاج دارد. وی گفت: “اعداد را به من نشان دهید ، اثبات اینکه مشکل از ماست نشان دهید.”

به نوبه خود ، شرکت صاحبان کارخانه های آبجوسازی ، کافه ها و میخانه ها در کبک از وضعیت آگاه است ، اما معتقد است که جنگ از قبل شکست خورده است. “حتی اگر بیرون برویم و هر دو دست را بالا ببریم ، چیزی تغییر نخواهد کرد: دولت [provincial] چیزی را تغییر نخواهد داد [et] این حرکت نخواهد کرد ، “رئیس جمهور رنو پولن گفت.

از طرف خود ، سخنگوی Aéroports de Montréal (ADM) در نامه الکترونیکی گفت که برخی از رستوران ها برای YUL باز هستند و اجازه می دهند مسافران که اغلب ساعتهای طولانی را در ترمینال می گذرانند غذا بخورند.

مدیر امور شرکت ها گفت: “این رستوران ها گزینه های صادراتی را ارائه می دهند ، اما بدیهی است برخی از گزینه های نشستن برای ارائه خدمات به مسافرانی که گزینه دیگری یا گزینه غذای دیگری ندارند ، وجود دارد. و روابط رسانه ای ADM ، آن سوفی همل.


در فرودگاه ها هنوز رستوران وجود دارد

وی ادامه داد: “شرایط فرودگاه خاص تر است ، مردم نمی توانند برای غذا خوردن به خانه بروند و ما نمی توانیم اجازه دهیم مسافران روی زمین غذا بخورند.”

ممن هامل اشاره می کند که اقدامات معرفی شده برای تنظیم مصرف مواد غذایی توسط Direction de santé publique de Montréal تأیید شده است.

“قوانین فاصله بین میزها اعمال می شود و تمیزکاری بین مشتریان انجام می شود. علاوه بر این ، بازدیدها به طور منظم توسط تیم ADM انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که شرکت ها و رستوران ها از قوانین موجود پیروی می کنند “، نتیجه گیری آقایمن هامل

در حال حاضر ، بارها و رستوران های واقع در منطقه قرمز تا 11 ژانویه بسته است.

[ad_2]

منبع: maxgamer.ir