کشمش: غالبا در ساخت کشمش از مقدار دوچندان زیادی دی اکسید گوگرد به کار گیری می کنند. برای آنکه میوه ها ظاهر زیبای شان را مراقبت کنند و میزان تغییر تحول رنگ شان به دست‌کم برسد، آن‌ها را در آبلیمو و آب بخیسانید. زردآلو: معمولا به جهت حفظ رنگ نارنجی و قابل انعطاف بودن زردآلو خشک شده، از دی اکسید گوگرد به کارگیری می کنند. فراموش نکنید که در طی انجام همین کار، باید به گونهای عمل کنیم که طعم میوه کاملا حفظ شود. کلیدی این کار، احتمال رویش باکتری ها به دستکم می رسد. پاستیل به همگی قسمت های دندان می چسبد و دندان ها هر چه به مدت طولانی تری مهم مواد قندی در تماس باشد، اسید بیشتری از باکتری های عامل پوسیدگی ایجاد می شود. میوه های خشک را می قدرت برای مدت روزگار طولانی مراقبت کرد، براین اساس جایگزین مناسبی به جهت میوه نو در خارج از فصل آن است، مانند مصرف آلو یا آلبالو خشک در زمستان. به جهت اینکه میوه ها را در کلیه ی فصول بتوانید مصرف کنید می توانید آن ها را خشک کنید. • آن ها را به صورت تکه هایی با ضخامت نیم اینچ خرد نمایید (آن ها را خیلی ریز خرد نکنید زیرا در این رخ بعد از آن از خشک شدن سیاه رنگ می شوند). در همین روش میوه را به رخ نخ نما می­بریم و آن را چندین روز در معرض نور آفتاب قرار می­دهیم. تکه های میوه را در یک لایه طوری بچینید که بر روی هم قرار نگیرند و مقداری فاصله در میان آنان وجود داشته باشد. کیوی­ ها را به رخ نخ نما ببرید و در در سینی فر بچینید. در واقعیت زردآلو اگر به رخ طبیعی خشک شود، به رنگ قهوه ای در می آید و به هیچ وجه نمی تواند رنگ نارنجی و طراوت خود را نگهداری کند. میوه های خشک شده قیمت غذایی میوههای جدید را به مهربانی مراقبت میکنند. در نظر داشته باشید که قیمت حدودی دستگاه های میوه و سبزی خشک کن از گنجایش کاهش تا بالا در بین 5 تا 50 میلیون تومان هست که بسته به نوع محصول بدنه و سایر خصوصیت ها متفاوت میباشد. می توان اساسی به کارگیری از دستگاه میوه خشک کن در فضایی کم، بهداشتی و در هنگامی کوتاه سوای پخته شدن، میوه خشک را تهیه و تنظیم کرد. دستگاه های میوه خشک کن برای انجام همین پروسه به المنت حرارتی و فن مجهزند. نکته پنجم در مورد تنظیم میوه خشک سیب این هست که سیب در مجاورت کلیدی هوای آزاد شرایط سیاه رنگ به خود می گیرد و رنگ اول خود را از دست می دهد بنابر این خوبتر می باشد تکه های سیب را اهمیت نوک انگشتتان به پاره ای آب لیمو آغشته کرده آنگاه خشک کنید. از مصرف میوه های خشک شده مهیا غربت کنید، تا جایی که می توانید آنان را خود در منزل تنظیم کنید. توصیه می شود میوهها را پس از خشک نمودن در منزل یا خریداری به جهت مدتی حدود هفت روز در یک ظرف در بسته مراقبت کنید تا حیاتی یکدیگر تبادل رطوبت کرده و به مرحله متعادلی از رطوبت برسند. میوه ها را به شکل نیز میزان برش بزنید تا در مدت زمانه یکسانی خشک شوند. این چیپسها همینطور میتوانند به صورت پودر دربیایند و برای صحیح نمودن پورههای گوجه میوه خشک کن 103 سایا فرنگی استفاده شوند. تکه های گوجه فرنگی آن گاه از پخته شدن به آسانی از روی سینی ها بلند میشوند. مصرف میوه های خشک چه فایده ای دارند؟ به ميوه هاى خشک كه شكر طولانی تر مى شود ميوه شيرين ناميده مى شود. • آن ها را بر روی سینیها قرار دهید؛ تکهها را روی سر همدیگر قرار ندهید چون ممکن میباشد به نیز بچسبند و پاره شوند. سیب و هلو را می توانید در آب یخ قرار دهید بعد از آن خشک کنید. بنابراین پیش از خرید همین ماده، حتما به بسته بندی آن بیشتر دقت نمایید و مواد تشکیل دهنده آن را حیاتی توجه بخوانید تا بدانید چه چیزی را میل می کنید. به چه صورت میوههای خشک را نگهداری کنیم؟ میوههایی که آسیب دیدهاند، هنوز به طور تمام نرسیدهاند، و یا این که بیش از حد رسیده اند، قیمت غذایی ندارند و هنگامی که آن‌ها را خشک می کنید، طعم چندان جذابی نخواهند داشت. با همین فعالیت پوست میوه ها به راحتی جدا می شود. در پایین هر قطعه از میوه را حیاتی چاقوی پوست کنی، یک نماد X تولید کنید. برخی میوه ها مانند هلو، شلیل و سیب در صورتی که پوست شان گرفته شود، خوب تر خشک می شوند.

ایندکسر