یخچال و فریزر

 

حفظ مواد غذایی سرد در یخچال و فریزر در خانه با نگهداری مناسب و استفاده از دماسنج دستگاه (به عنوان مثال ، دماسنج های یخچال/فریزر) بسیار مهم است. طبق نظر سازمان غذا و دارو (FDA) ، نگهداری صحیح غذا در خانه با حفظ طعم ، رنگ ، بافت و مواد مغذی موجود در غذا به حفظ ایمنی و همچنین کیفیت غذا کمک می کند. برای ذخیره زمان توصیه شده برای نگهداری مواد غذایی در یخچال ، فریزر و/یا انبار ، نمودار ذخیره مواد غذایی خانگی را بررسی کنید.

https://www.bestreview.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%84-%DB%8C%D8%AE%DA%86%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF

انبار یخچال

یخچال های خانگی باید در دمای یا کمتر از 40 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) نگهداری شوند. برای کنترل دما از دماسنج یخچال استفاده کنید. برای جلوگیری از یخ زدن ناخواسته مواد غذایی ، دمای یخچال را بین 34 تا 40 درجه فارنهایت (1 تا 4 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. نکات اضافی تبرید عبارتند از:

 

سریع از غذا استفاده کنید. اقلام باز شده و تا حدی استفاده شده معمولاً سریعتر از بسته های باز نشده خراب می شوند. انتظار نداشته باشید که غذاها برای حداکثر مدت زمان با کیفیت باقی بمانند.

ظروف مناسب را انتخاب کنید. فویل ، روکش پلاستیکی ، کیسه های ذخیره سازی و/یا ظروف سرپوشیده بهترین انتخاب برای نگهداری بیشتر مواد غذایی در یخچال است. ظروف باز ممکن است منجر به بوی یخچال ، غذاهای خشک شده ، از دست دادن مواد مغذی و رشد کپک شود. گوشت خام ، مرغ و غذاهای دریایی را در یک ظرف در بسته یا محکم روی یک ظرف بشقاب قرار دهید تا آبهای خام از آلودگی غذاهای دیگر جلوگیری کند.

 

فسادپذیر را بلافاصله در یخچال قرار دهید. هنگام خرید مواد غذایی ، غذاهای فاسدشدنی را آخرین بار بردارید و سپس آنها را مستقیماً به خانه ببرید و در یخچال بگذارید. اگر در معرض دمای بالای 90 درجه فارنهایت (32 درجه سانتی گراد) قرار گرفتید ، مواد غذایی و باقی مانده را در عرض 2 ساعت یا 1 ساعت سرد کنید.

از بسته بندی بیش از حد خودداری کنید. غذاها را محکم روی هم قرار ندهید یا قفسه های یخچال را با فویل یا هر ماده ای که مانع گردش سریع هوا در خنک شدن سریع و یکنواخت غذا می شود ، بپوشانید. توصیه نمی شود غذاهای فاسدشدنی را در درب ذخیره کنید زیرا این درجه حرارت بیشتر از محفظه اصلی متفاوت است.

مکرر یخچال را تمیز کنید. فوراً نشت ها را پاک کنید. سطح را با آب داغ و صابون تمیز کرده و سپس آبکشی کنید.

غذا را اغلب چک کنید. آنچه دارید و باید مورد استفاده قرار گیرد را مرور کنید. غذاها را قبل از خراب شدن بخورید یا فریز کنید. غذاهای فاسدشدنی را که نباید به دلیل فساد خوردن دیگر مصرف شوند ، دور بریزید (به عنوان مثال ، بو ، طعم یا بافت تند ایجاد کنید). اگر عبارت برچسب گذاری خرما (به عنوان مثال ، بهترین حالت استفاده از/قبل ، فروش ، استفاده ، یا فریز کردن) در حین نگهداری در خانه تا زمانی که فساد به جز شیر خشک نوزادان رخ ندهد ، باید ایمن باشد. در صورت داشتن س questionsال یا نگرانی در مورد کیفیت و ایمنی غذاهای بسته بندی شده ، با سازنده تماس بگیرید. وقتی دو به شکی، ولش کن.

 

انبار فریزر

فریزرهای خانگی باید در دمای 0 درجه فارنهایت (-18 درجه سانتیگراد) یا پایین تر نگهداری شوند. برای کنترل دما از دماسنج دستگاه استفاده کنید. از آنجا که انجماد مواد غذایی را به طور نامحدود ایمن نگه می دارد ، زمان نگهداری فریزر فقط برای کیفیت (طعم ، رنگ ، بافت و غیره) توصیه می شود. نکات اضافی فریزر شامل موارد زیر است:

 

از بسته بندی مناسب استفاده کنید. برای حفظ کیفیت و جلوگیری از سوختن فریزر ، از کیسه های پلاستیکی فریزر ، کاغذ فریزر ، فویل آلومینیومی فریزر یا ظروف پلاستیکی با نماد دانه برف استفاده کنید. ظروف مناسب برای نگهداری طولانی مدت در فریزر (مگر اینکه داخل کیسه یا بسته بندی فریزر قرار گرفته باشد) شامل کیسه های پلاستیکی ذخیره مواد غذایی ، کارتن های شیر ، کارتن های پنیر ، ظروف خامه زده ، ظروف کره یا مارگارین و نان پلاستیکی یا سایر کیسه های محصول است. اگر گوشت و طیور را در بسته اصلی خود بیش از 2 ماه فریز کنید ، این بسته ها را با فویل سنگین ، پلاستیک یا کاغذ فریزر بپوشانید. یا بسته را داخل کیسه فریزر قرار دهید.