
انتخابات قانونگذاری در کویت در سایه کوید
نیم میلیون کویتی از روز شنبه انتخاب معاونان خود را آغاز کردند ، یک نظرسنجی مشخص شده توسط اپیدمی کوید -19 که مقامات را مجبور به ایجاد مراکز ویژه رای گیری برای افراد آلوده کرد.
ثروت سرشار از نفت با بیش از چهار میلیون نفر ، سخت ترین اقدامات را در خلیج فارس برای مهار بیماری همه گیر از زمان آغاز بحران بهار انجام داده است.
در حالی که برخی از محدودیت ها برداشته شده است ، تجمعات سنتی بوفه قبل از انتخابات ، که بسیاری از کویتی ها را به خود جلب کرده ، ممنوع شده است ، ماسک ها همچنان اجباری هستند و اندازه گیری دما به طور گسترده ای در فضاهای عمومی استفاده می شود.
افراد آلوده یا قرنطینه اجباری معمولاً در خانه های خود حبس می شوند و دستبندهای الکترونیکی حرکات آنها را ثبت می کنند.
اما در تلاش برای خارج نشدن آنها از نظرسنجی ، ایالت از پنج مدرسه برای رای دادن در آنجا استفاده خواهد کرد.
بیش از 567000 کویتی برای انتخاب 50 معاون از 326 نامزد ، از جمله 29 زن ، فراخوانده شده اند. شعبات اخذ رأی از 8 صبح باز است.
بر خلاف سایر کشورهای منطقه ، کویت دارای یک زندگی سیاسی پویا است ، پارلمانی – که برای چهار سال انتخاب شده است – دارای اختیارات گسترده قانونگذاری و در آن بحث ها اغلب داغ است.
کمپین اینترنتی
احزاب سیاسی نه ممنوع و نه به رسمیت شناخته شده اند ، اما بسیاری از گروه ها ، از جمله اسلام گراها ، عملاً به عنوان تشکیلات سیاسی عمل می کنند.
با این حال ، با یک مخالفت ضعیف ، که بسیاری از کادر آنها در تعارض با قانون هستند ، هیچ تغییری در توازن قوا انتظار نمی رود.
این اولین انتخابات قانونگذاری در زمان حکومت امیر جدید ، شیخ نواف آل احمد الصباح است که در 29 سپتامبر ، پس از درگذشت شیخ صباح ، کار خود را آغاز کرد.
با بیش از 143000 مورد آلودگی به ویروس کرونا ، از جمله 886 کشته ، رویداد انتخاباتی امسال تحت الشعاع یک بیماری همه گیر قرار گرفت.
به این ترتیب ، این کمپین عمدتا در رسانه ها و شبکه های اجتماعی انجام می شود: پیام ها در توییتر ، فیلم های کوتاه در Snapchat ، زندگی در اینستاگرام یا جلسات انتخاباتی از طریق بزرگنمایی.
موضوعات معمول مبارزات انتخاباتی همیشه وجود دارد – از مبارزه با فساد گرفته تا اشتغال جوانان ، از جمله آزادی بیان ، مسکن ، تحصیلات و یا حتی مسئله پر خارش “بیدون” »افراد بدون تابعیت ، اقلیت بدون ملیت.
این انتخابات در حالی برگزار می شود که بحران سلامت باعث کاهش شدید قیمت نفت و عواقب جدی اقتصادی برای کشورهای حوزه خلیج فارس شده است.
سالها این کشور با بحرانهای سیاسی مکرر شامل دولت ، شخصیتهای حاکم بر خانواده و پارلمان که چندین بار منحل شده است ، متزلزل شده است.
از سال 2009 تا 2013 و به ویژه پس از بهار عربی 2011 ، این کشور استعفای ده دولت را تجربه کرد.
احمد دایین ، دبیرکل جنبش مترقی کویت ، در مخالفت گفت: “هنوز در مورد سیستم انتخاباتی و سوage مدیریت پول عمومی اختلاف نظر وجود دارد.”
کویت اولین کشور عربی خلیج فارس بود که در سال 1962 سیستم پارلمانی را پذیرفت و زنان در سال 2005 حق رأی و نامزدی را بدست آوردند.
نتایج نظرسنجی روز یکشنبه پیش بینی می شود.
منبع: maxgamer.ir
Leave a reply