در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید است که میتواند به دو فرم بیآب و یا یکآبه وجود داشته باشد. اسید سیتریک یک عدد از اسیدهای آلی پرکاربرد می باشد که به صورت گسترده در صنعت های غذایی و دارویی آیتم استعمال قرار می گیرد. به عنوان نمونه اسید سیتریک خشک ، بی آب یا این که انهیدراته به صورت پودر کریستالی سفید رنگ در دسترس می باشد و بخش اعظم در پخت و پز به عنوان طعم دهنده ، تهیه کننده اسیدیته مواد خوراکی و غیرخوراکی و درخشان کننده میوه های فریزر ای آیتم استعمال قرار می گیرد. همین ترکیب برخلاف بیشتر ترکیبات ترش کننده که اکثرا به رخ مایع در دسترس میباشند بدون ارتقا حجم ماده غذایی ، طعم ترش را به آن می افزاید. همین ادغام به رخ بلورهای بی رنگ و شیشه ای فاقد بو اهمیت طعم اسیدی کار کشته در دسترس است. این جامد بلورین در هوای خشک یا زیر تاثیر دمای 40 تا 50 جايگاه سانتی گراد آب تبلور خود را از دست داده و به اسید سیتریک خشک تبدیل می شود. سیتریک اسید مونو هیدرات، اسید سیتریک آبداری هست که از تبلور آب سرد به دست می آید و سیتریک اسید هیدراته یا این که آبدار، اسید سیتریک بی آبی هست که از تبلور آب گرم تولید می شود. همین ادغام ماده فعال موجود در بعضا از محلول های تمیز کننده خانگی می باشد و در مخلوط شامپوها برای حذف آلودگی ها و چربی پوست سر و موها گزینه استعمال قرار اسید سیتریک پوست می گیرد. به دلايلي نظير بازده بيشتر نسبت به طرز كشت سطحي، زمان كمتر براي رشد و نموميكروبي، آسانی كار به برهان وجود وسايل خودكار و کنترلکنندههای مداوم و دقيق و در نتيجه راحتی بيشتر در روزگار ورود و خروج سوبسترا و محصول اين روش ترویج بيشتري يافته است. اسید سیتریک به دو رخ خشک و آبدار موجود هست و هر یک کاربرد مخصوصی دارد. همچنین اسید سیتریک به تیتر یک تهویه خمیر در تولید نان تجاری به کار گیری می شود و منجر می شود که خمیر عمده الاستیسیته و قدمت طولانی اسید سیتریک خوراکی چیست تر داشته باشد. اسید سیتریک در صنایع به عنوان یک ماده شلاته کننده فعالیت کرده و به محلول کردن فلزات و اتصال آنها را به یکدیگر امداد می کند. این اسید ضعیف از متبلور شدن شکر در کارامل ها جلوگیری می کند و افزودن میزان مقداری از آن می تواند سبب افزایش توان خمیرمایه برای تولید کیک و بیسکویت شود.

ایندکسر