آلفردو روی نیمکت آزمون سس می زند


چه چیزی می تواند راحت تر از یک غذای خوب ، خامه ای و خوش طعم با ماکارونی باشد؟ سس های آلفردو در فروشگاه برای فست فود مناسب هستند. جای تعجب نیست که آنها مقدار قابل توجهی سدیم و چربی اشباع شده را پنهان می کنند. این هفته من بهترین انتخاب را برای شما پیدا کردم!

تجزیه و تحلیل ما

برای این نیمکت آزمون ، 23 سس (منجمد ، کم آب و آماده برای خوردن) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یک بخش مرجع 125 میلی لیتر (⁄ فنجان) برای مقایسه استفاده شد.

هر وعده فراهم می کند:

  • از 94 تا 390 کالری
  • از 2 تا 36 گرم چربی
  • 0.4 تا 23 گرم چربی اشباع و 0 تا 2 گرم چربی ترانس (بین 2 تا 120 درصد مقدار روزانه) [VQ])
  • 2 تا 6 گرم پروتئین
  • از 0 تا 9 گرم قند
  • 0 تا 6 گرم فیبر
  • 450 تا 813 میلی گرم سدیم (بین 19.5٪ تا 35٪ DV)

ما با توجه ویژه به معیارهای تغذیه ای زیر محصولات مختلف موجود در بازار را ذکر کردیم:

  • مقدار سدیم برای 50٪ امتیاز
  • مقدار چربی اشباع شده برای 30٪ از امتیازات
  • کیفیت لیست مواد تشکیل دهنده برای 20٪ از امتیازات

بهترین انتخاب


شام با ماکارونی آلفردو با سس سفید خامه ای و گیاهان

سس خامه آلفردو واقعی مقاومت ناپذیر رتبه خوبی دارد محتوای چربی (9 گرم) و سدیم (500 میلی گرم یا 22 درصد DV) با توجه به نوع محصول متوسط ​​است. 4 گرم پروتئین و 2 گرم قند فراهم می کند. آب ، خامه و پنیر در بالای لیست مواد تشکیل دهنده هستند ، که میزان چربی اشباع 3.3 گرم را توضیح می دهد ، مقداری که زیر مقدار متوسط ​​سس های تجزیه شده باقی می ماند. حاوی مواد افزودنی متعددی از جمله صمغ گوار و اسید لاکتیک و همچنین عطر و طعم پنیر پارمزان است.

سازش


شام با ماکارونی آلفردو با سس سفید خامه ای و گیاهان

مخلوط سس رب آلفردو نور کمبود آب در خانه با افزودن مارگارین و شیر (2٪ میلی گرم) تهیه می شود. از آنجا که دستورالعمل تهیه کرم یا کره ارائه نمی دهد ، این سس کمترین مقدار چربی اشباع شده را نسبت به سس های سنتی آلفردو دارد. این سس پس از تهیه ، حاوی 2 گرم قند ، 2 گرم پروتئین ، 11 گرم چربی (2 گرم چربی اشباع شده) و 480 میلی گرم سدیم (21 درصد DV) است.

sauce سس کرور یکی از کم نمک ترین نیمکت های تست است. از طرف دیگر ، مانند بسیاری از محصولات کم آب ، این لیست طولانی از مواد تشکیل دهنده دارد ، از جمله سیلیس (یک ماده مرطوب کننده) ، که می تواند باعث واکنش آلرژیک در برخی از افراد شود.

sauce سس آلفردو با گیاهان خوب اولیویه با لیست جالب مواد تشکیل دهنده ، جایی که شیر ، آب و خامه در بالای لیست قرار دارد ، برجسته می شود. همچنین حاوی مواد افزودنی کمی است. این سس دارای مقدار متوسط ​​سدیم است ، یعنی. 480 میلی گرم ، و 6 گرم پروتئین تأمین می کند. از طرف دیگر میزان چربی و چربی اشباع بالاتر از انتخاب قبلی است (14 گرم لیپید ، از جمله 9 گرم چربی اشباع) و همچنین حاوی 9 گرم قند است که برای سس بسیار مفید است. به همین دلیل این بخشی از مصالحه ها است و بهترین انتخاب نیست.

کوچکترها انتخاب خوب


شام با ماکارونی آلفردو با سس سفید خامه ای و گیاهان

سس های سیر بوداده آلفردو آماده برای خوردن انتخاب رئیس جمهور، آلفردو استفانو و آلفردو با خامه خانگی و سس پارمسان مایک به دلیل ترکیب زیر ، از بدترین گزینه ها در تجزیه و تحلیل ما هستند: همه آنها از نظر سدیم و چربی اشباع شده بالاترین هستند.

▶ سس انتخاب رئیس جمهور حاوی 650 میلی گرم سدیم (28٪ DV) ، 3 گرم قند ، 3 گرم پروتئین ، 17 گرم چربی ، از جمله 9 گرم چربی اشباع شده است. در لیست مواد تشکیل دهنده ، ما به وجود دی متیلپولیسیلوکسان اشاره می کنیم که یک ماده افزودنی بحث برانگیز برای مواد غذایی است (ضد کف).

▶ سس استفانو این ماده حاوی 729 میلی گرم سدیم (28٪ DV) ، 2 گرم قند ، 4 گرم پروتئین ، 16.7 گرم چربی است که از این مقدار 9.4 گرم چربی اشباع شده است. با وجود خامه ، پنیر و کره در بالای لیست ، جای تعجب نیست که مقادیر این سس از جذابیت کمتری برخوردار است. از طرف دیگر ، مانند یک سرآشپز مشهور ، لیست مواد اولیه ساده ، عاری از طعم و رنگ است که مطمئناً یک ارزش افزوده است.

▶ سس مایک این ماده حاوی 646 میلی گرم سدیم (28٪ DV) ، 2 گرم قند ، 4.2 گرم پروتئین ، 14.6 گرم چربی است که از این مقدار 3/6 گرم چربی اشباع شده است. ما وجود برخی مواد افزودنی را در لیست مواد تشکیل دهنده ، از جمله دی متیلپلیسیلوکسان ، یادداشت می کنیم.

▶ دو سس شور روی نیمکت تست ، سس آلفردو شیطان نیومن و آن در کلاسیک با 813 میلی گرم در هر 125 میلی لیتر ، محتوای متوسط ​​چربی را نشان دهید. به موازات ، سس انتخاب رئیس جمهور سریعترین (36 گرم) است اما دارای مقدار مناسب سدیم (470 میلی گرم) است.

گزینه ها وگان


شام با ماکارونی آلفردو با سس سفید خامه ای و گیاهان

در حالی که سس ها به طور سنتی با خامه ، کره و پنیر درست می شوند ، سس های وگان روز به روز بیشتر می شوند. این سس ها غالباً نسبت به نسخه های سنتی سدیم و چربی اشباع کمتری دارند. این مورد ، به ویژه در برخی از انتخاب های خاص مارک ، لگراند و اوسول میو.

sauce سس آلفردو با طعم جنگلی قارچ شیاتکه و آویشن تازه لگراند به طور قابل توجهی برجسته است در حالی که 3 گرم فیبر تأمین می کند ، چربی کمی دارد (فقط 2 گرم). اگر مقدار سدیم بالا (540 میلی گرم) باقی بماند ، از کمترین نمک روی نیمکت تست است. این لیست قابل توجهی از مواد بدون مواد افزودنی یا شکر اضافه شده دارد. دلیل این امر این است که این سس به سادگی حاوی شیر نارگیل ، لوبیای سفید ارگانیک و لیما ، کلم پیچ ، قارچ های خشک شیتاکه ، نمک دریا ، سیر و در آخر گیاهان و ادویه جات است.

base سس پایه آلفردو سبزیجات اوسول میو کمترین نمک روی میز (458 میلی گرم) و کمترین چربی اشباع (0.4 گرم) است. از طرف دیگر ، لیست مواد تشکیل دهنده آن ، به خصوص با وجود دی اکسید تیتانیوم ، از جذابیت کمتری نسبت به گزینه قبلی برخوردار است.

بین عناصر و ارزشها مغذی، چه چیزی را انتخاب کنیم؟

هیچ سسی ارزش غذایی عالی را با یک لیست غبطه برانگیز ترکیب نمی کند. با وجود خامه و کره در میان مواد تشکیل دهنده ستاره ، میزان چربی اشباع و سدیم به طور طبیعی افزایش می یابد. بنابراین تعیین یک انتخاب واقعا خوب دشوار است. در اینجا دوباره ، نسخه خانگی ، ساخته شده از شیر و پنیر کم چرب ، گزینه ای بهتر است.

  • با تشکر از Chloé Fleurent-Grégoire ، یک کارآموز تغذیه ، برای همکاری گران قیمتش
  • برای راهنمایی های بیشتر: مراجعه کنید isabellehuot.com


منبع: maxgamer.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>